Reflecterend jack met bescherming tegen snijwonden Protect MS

Licht en ademend reflecterend jack met hoge bewegingsvrijheid. Kleur fluorescerend oranje en geel, zwart, bovenstof en voering 100% polyester. Doornenbescherming op de ellebogen en schouders. Ventilatiemateriaal aan de armen. Twee borstzakken met ritssluiting, rugopening voor draaggordel, norm voor signalisatiekleding met hoge zichtbaarheid EN ISO 20471 beschermingsklasse 2 met ademende snijbescherming ADVANCE aan de borst, schouders, armen en buik, EN 381, beschermingsniveau 1, Design A. In KWF-test voor gebruikswaarde.

 

Maat XS-XXL:

€ 275,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Reflecterende broek met bescherming tegen snijwonden Protect MS

Robuuste beschermbroek van een functionele materiaalmix. Kleur fluorescerend oranje en geel, zwart, bovenstof en voering 100% polyester. Robuust materiaal: 65% polyester en 35% katoen. Ventilatiemateriaal op het dijbeen aan de achterkant, robuust materiaal aan de knie en de benen. Twee zijzakken, een achterzak en een duimstokzak, nierbescherming, bovenstuk met knopen en zak, versterkte rug voor een goede bescherming tegen onderkoeling, norm voor signalisatiekleding met hoge zichtbaarheid EN ISO 20471 beschermingsklasse 2, snijbescherming EN 381, beschermingsniveau 1, Design A. In KWF-test voor gebruikswaarde.

 

Maat S-XXL:

€ 129,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Reflecterend jack Vent

Licht, elastisch en zeer goed ademend veiligheidsjack voor zomerse temperaturen of zware lichamelijke arbeid. Kleur fluorescerend oranje uit de functionele stof Mag Cool, zwart gedeelte met lichte bescherming tegen doornen en wrijving, bovenstof: 100 % polyester, twee borstzakken, tailleband voor goede pasvorm, reflecterende strepen voor goede zichtbaarheid, EN ISO 20471, beschermingsniveau 2.

 

Maat S-XXXL:

€ 101,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Reflecterende broek Protect FS voor het werken met de bosmaaier

Voor werkzaamheden aan het spoor en langs de weg. Kleur fluorescerend oranje, bovenstof: 70 % polyester, 30 % katoen, voering: 100 % polyester, EN ISO 20471, beschermingsklasse 2, robuuste bovenstof, actief ademende stootbescherming, reflecterende strepen en lange ventilatieopeningen aan de achterkant van de broek, lussen voor de FS-bretellen. De gepatenteerde FS-beenbescherming voor extreem gebruik kan in de binnenzak geschoven worden.

Optioneel verkrijgbaar:

- FS-bretellen

- FS-beenbescherming

 

Maat 44-60:

€ 98,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1