Verzenden

STIHL kettingzagen kunnen alleen worden bezorgd met eigen vervoer. Hierdoor is de bezorging beperkt tot een straal van 50 km vanaf onze locatie (De Krim, Overijssel). Doordat wij uw kettingzaag gemonteerd en al met eigen vervoer leveren, hebben de STIHL kettingzagen een verwachte levertijd van maximaal vijf werkdagen. U krijgt in een bevestiging de exacte leverdag.


STIHL MSA 120 C-BQ

Lichte accukettingzaag voor het tuinonderhoud en eenvoudige klusjes. Zachte handgreep, sneller en gemakkelijker van ketting wisselen met de STIHL kettingsnelspanner, kettingrem QuickStop Super, olietank met transparant peilvenster, hoog snijvermogen dankzij de 1/4"-PM3-zaagketting, gewicht 2.5 kg (Gewicht zonder accu, met zaagblad en zaagketting).

Zaagbladlengte 30 cm.

MSA 120 C-BQ met zaagblad en zaagketting.

 

€ 229,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL MSA 140 C-BQ

Lichte accukettingzaag voor het tuinonderhoud en eenvoudige klusjes. 25% meer snijvermogen dan de MSA 120 C-BQ. Zachte handgreep, sneller en gemakkelijker van ketting wisselen met de STIHL kettingsnelspanner, kettingrem QuickStop Super, olietank met transparant peilvenster, hoog zaagvermogen dankzij de 1/4 " PM3-zaagketting, gewicht 2.6 kg (Gewicht zonder accu, met zaagblad en zaagketting). 

Zaagbladlengte 30 cm.

MSA 140 C-BQ met zaagblad en zaagketting.

 

€ 259,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL MSA 160 C-BQ

Accukettingzaag voor het gebruik in geluidsgevoelige omgevingen. STIHL kettingsnelspanner, kettingrem QuickStop Super, gereedschaploze tankdop, met 1/4" PM3-zaagketting voor een zuiver zaagvlak en een hoog zaagvermogen, gewicht 3.1 kg (Gewicht zonder accu, met zaagblad en zaagketting).

Zaagbladlengte 30 cm.

MSA 160 C-BQ met zaagblad en zaagketting.

Exclusief accu en acculader.

 

€ 349,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL MSA 200 C-BQ

Accukettingzaag met een hoog zaagvermogen voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen. 44% meer zaagvermogen dan de MSA 160 C-BQ. STIHL kettingsnelspanner, kettingrem QuickStop Super, gereedschaploze tankdop, met 1/4" PM3-zaagketting voor een zuiver zaagvlak en een hoog zaagvermogen, klauwaanslag in metaal, gewicht (zonder accu, met zaagblad en zaagketting) 3,3 kg.

MSA 200 C-BQ met zaagblad en zaagketting.

Excl. accu en acculader.

 

Zaagbladlengte: 

€ 399,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

STIHL MSA 161 T

 

Lichte professionele accukettingzaag voor boomverzorging voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen. Fijne snede en groot zaagvermogen dankzij de 1/4" PM3-zaagketting, geoptimaliseerd gebruiksontwerp, tegen verlies beveiligde moer op het kettingwieldeksel, gewicht 2.1 kg (gewicht zonder accu, met zaagblad en zaagketting).

Exclusief accu en lader.

 

Zaagbladlengte:

€ 389,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1